Kolacja: zimny makaron sezamowy z Kimchi
Przepis Kolacja dziś wieczorem: zimny makaron sezamowy z Kimchi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. 26 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać somen, sól, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Zimny Makaron Sezamowy, Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), oraz Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek wody do wrzenia i zagotuj makaron zgodnie ze wskazówkami paczki, 7 minut w moim przypadku.
Odcedzić ugotowany makaron i uruchomić pod zimną wodą, aż ostygnie.
W międzyczasie posiekaj kimchi i połącz je w misce z cukrem, octem i sokiem z kimchi.
Dodać ugotowany makaron i olej sezamowy, i wrzucić do połączenia.
Doprawić do smaku solą (kimchi jest już dość słone) i polać szalotki.