Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło

Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło
Kolacja: ciepła Kurka i sałatka Pancetta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,86 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz warzywa, pancetta, ocet z czerwonego wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: sałatka z jabłkami, rukolą i pancettą z jajkami przepiórczymi, Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, oraz Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości patelni, powoli gotować pancetta lub boczek na małym ogniu, aż ostry, o 20 protokół. W międzyczasie przyciąć i przygotować grzyby i przygotować pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach i wylać na patelnię cienką warstwę tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Podnieść ciepło do średniej; podsmażyć szalotki do miękkości. Podnieść ciepło do wysokiej; dodać grzyby i orzeszki piniowe. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby uwolnią wodę, a następnie zaczną brązowieć. Brązowy przez dodatkowe kilka minut, a następnie przenieść do miski z pancettą lub boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać ocet do patelni do deglaze, skrobanie się brązowe kawałki, a następnie ubić w oliwie z oliwek, aby dressing. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wrzucić zieleninę z mieszaniną grzybów, następnie dodać ciepły vinaigrette i wrzucić ponownie. Finisz świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn