Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło

Kolacja: sałatka z kurkami i pancettą na ciepło
Kolacja: ciepła Kurka i sałatka Pancetta to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 6G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 4,86 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz warzywa, pancetta, ocet z czerwonego wina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kolacja: sałatka z jabłkami, rukolą i pancettą z jajkami przepiórczymi, Kolacja: Sałatka Z Kalmarów Na Ciepło, oraz Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości patelni, powoli gotować pancetta lub boczek na małym ogniu, aż ostry, o 20 protokół. W międzyczasie przyciąć i przygotować grzyby i przygotować pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić na papierowych ręcznikach i wylać na patelnię cienką warstwę tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podnieść ciepło do średniej; podsmażyć szalotki do miękkości. Podnieść ciepło do wysokiej; dodać grzyby i orzeszki piniowe. Kontynuuj gotowanie, aż grzyby uwolnią wodę, a następnie zaczną brązowieć. Brązowy przez dodatkowe kilka minut, a następnie przenieść do miski z pancettą lub boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać ocet do patelni do deglaze, skrobanie się brązowe kawałki, a następnie ubić w oliwie z oliwek, aby dressing. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wrzucić zieleninę z mieszaniną grzybów, następnie dodać ciepły vinaigrette i wrzucić ponownie. Finisz świeżo popękanym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
ZieloniZieloni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn