Kolacja: sałatka z jabłkami, migdałami i wędzoną mozzarellą Farro
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Jabłko, migdały i wędzoną mozzarellę Farro sałatka spróbuj. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 19g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 4,88 zł za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 246 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać craisins, sól i pieprz, farro, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: sałatka Farro z pieczonym jarmużem i burakami, Kolacja: włoska sałatka Farro z pieczonymi warzywami, oraz Kolacja: łosoś z wędzonym boczkiem i sałatką z soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku czosnku pieczonego w winie: Rozgrzej piekarnik do 350°.
Umieścić ząbki czosnku na środku arkusza folii aluminiowej o wymiarach 1 stóp na 1 stopy. Doprawić miodem i winem. Folię aluminiową złóż do torebki.
Umieścić woreczek na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do piekarnika. Gotować, aż czosnek będzie miękki, o 45 protokół. Odstawić, wyłączyć piekarnik i ostudzić. Następnie wycisnąć czosnek ze skórek i odstawić.
Do sałatki farro: podczas gotowania czosnku, połączyć farro, sól, i sześć szklanek wody w rondlu średniej wielkości. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, odkryte, do miękkości, o 25 protokół. Po zakończeniu odcedzić Farro w durszlaku, a następnie wysuszyć przez 10 minut na wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy.
Rdzeń zarówno jabłka, i pokroić w kostkę ½ cala. Wrzucić je natychmiast do średniej wielkości miski z sokiem z cytryny i wystarczająco dużo wody, aby pokryć.
W dużej misce ubij razem oliwę z oliwek i ocet balsamiczny.
Wlać migdały do średniej patelni ustawić na średnim ogniu. Gotować, potrząsając patelnię często, aż tosty.
Migdały przenieść do dużej miski wraz z farro, craisins, pietruszka, mozzarella, i czosnek pieczony w winie.
Jabłka odcedzić i dodać. Dobrze rzucaj. Doprawić do smaku solą i pieprzem.