Kolacja: sałatka z grillowanej kiełbasy z szybkim kompotem jabłkowym i rukolą

Kolacja dziś wieczorem: Grillowana Sałatka z kiełbasą z szybkim kompotem z jabłek i rukolą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 383 kalorie, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, mielony cynamon, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód lawendowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: małże z kiełbasą wędzoną ze słodkich ziemniaków i rukolą, Dziś kolacja: sałatka jajeczna z otwartą twarzą i kanapka z rukolą, oraz Kolacja: Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem musztardowo-koperkowym i szybko marynowaną cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj jabłka, wodę, cynamon, imbir i miód do średniej wielkości rondla. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż jabłka rozpadną się, o 15 protokół. Wyłącz ogrzewanie i przykryj, aby się ogrzać.
W międzyczasie rozgrzej brojlery do wysokiej. Ułóż kiełbaski na blasze do pieczenia pokrojonej bokiem do góry.
Przenieść blachy do pieczenia pod brojlerem, i gotować, aż kiełbaski wyglądają rumiane, ale nie spalone, jeden do dwóch minut. Ostrożnie usuń blachę do pieczenia. Odwróć kiełbaski, a następnie posmaruj na nich musztardę.
Umieść blachę do pieczenia pod brojlerem ponownie, i gotować, aż kiełbaski zaczynają brązowy, inny jeden do dwóch minut. Wyłączyć ogień i odstawić blachę do pieczenia na bok.
Dodaj rukolę do dużej miski.
Wlać około jednej łyżki oleju sezamowego i wrzucić.
Dodaj więcej oleju sezamowego, jeśli liście nie są równomiernie pokryte. Rukolę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rukolę podzielić między cztery talerze, a na wierzchu każda z kiełbasą, musztarda-strona do góry. Łyżka niektórych kompot jabłkowy wzdłuż boku każdego.
Podawać z większą ilością musztardy, w razie potrzeby.