Kolacja: sałatka ryżowa z Pesto i krewetkami

Kolacja: sałatka ryżowa z Pesto i krewetkami
Dziś kolacja: sałatka ryżowa z Pesto i krewetkami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.93 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, krewetki, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: smażony ryż z krewetkami i boczkiem, Dziś Kolacja: ryż z Chorizo, krewetki i zielone oliwki, oraz Kolacja: krewetki, Jicama i sałatka z Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić ryż do garnka z 2 szklankami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać szczyptę soli i łyżkę masła. Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 5-10 minut. Puch widelcem i połóż na patelni, aby ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Usuń muszle z krewetek. Wrzucić do garnka wypełnionego wodą. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usunąć muszle z sitkiem, a następnie wrzucić krewetki. Wyłączyć ogień, przykryć i odstawić na 8-10 minut. Po zakończeniu wrzucić trochę wody z lodem do ostygnięcia. Suszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6
W międzyczasie szparagi gotować w gotującej się wodzie przez 5 minut. Po zakończeniu wstrząsnąć je w lodowatej wodzie, a następnie wysuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn