Kolacja: makaron ze szparagami, cytryną i orzeszkami piniowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: makaron ze szparagami, cytryną i orzeszkami pinii. Jedna porcja zawiera 655 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, makaron, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: letni makaron z orzeszkami pinii i cytryną, Kolacja: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną, oraz Kolacja: ciepła sałatka z kurczaka z rukolą, kaparami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast orzeszki piniowe na patelni na średnim ogniu. Zajmie to około 1 do 2 minut.
Zdjąć z patelni i odstawić.
Wlać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Wrzucić czosnek i szparagi. Gotować, aż szparagi zmięknie, o 4 protokół.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku. Po zakończeniu wyjąć z garnka i wrzucić bezpośrednio na patelnię ze szparagami. Gotuj przez chwilę. Wyłącz ogrzewanie.
Dodać sok z cytryny i skórkę i doprawić solą i pieprzem. Mieszać aż do połączenia.