Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: mahi Mahi z sosem kolendrowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 43g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $8.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, ocet winny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Zawinięte W Boczek Z Cytrynowym Majonezem, oraz Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Wlać dwie łyżki oliwy z oliwek do ciężkich dna 12-calowy patelni ze stali nierdzewnej. Obróć ciepło wysoko. Podczas palenia dodać cebulę. Gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie i zacznie czernieć wokół krawędzi, 2-3 minuty. Wyłącz ogrzewanie.
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Resztę cebuli ułożyć na rybie i skropić dwiema łyżkami oleju. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec, aż ryba zostanie ugotowana (Sprawdź po 25 minutach i wróć do piekarnika w odstępach 5 minut, jeśli to konieczne).
W międzyczasie dodaj kolendrę, ocet z białego wina i jalapeños do robota kuchennego. Proces do mruczenia, skrobanie po bokach gumową szpatułką w razie potrzeby. Przy włączonym silniku mżawka w pozostałych czterech łyżkach oleju. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały
3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Umieść na talerzu czubate łyżki sosu kolendrowego. Top z filetem rybnym. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
3 łyżki Oleju Roślinnego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Podawać z białym ryżem i limonką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.