Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym

Kolacja: Mahi Mahi z sosem kolendrowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: mahi Mahi z sosem kolendrowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 486 kalorii, 43g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $8.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, ocet winny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, Dziś Kolacja: Mahi Mahi Zawinięte W Boczek Z Cytrynowym Majonezem, oraz Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosem kolendra Limonka ryż + pikantna truskawkowo-Mango Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do dolnej pozycji środkowej i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wlać dwie łyżki oliwy z oliwek do ciężkich dna 12-calowy patelni ze stali nierdzewnej. Obróć ciepło wysoko. Podczas palenia dodać cebulę. Gotować, często mieszając, aż cebula zmięknie i zacznie czernieć wokół krawędzi, 2-3 minuty. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połowę cebuli przełożyć do średniej wielkości naczynia do pieczenia wraz z sokiem z limonki. Rybę posmarować cebulą i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Resztę cebuli ułożyć na rybie i skropić dwiema łyżkami oleju. Przykryć naczynie folią aluminiową i piec, aż ryba zostanie ugotowana (Sprawdź po 25 minutach i wróć do piekarnika w odstępach 5 minut, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W międzyczasie dodaj kolendrę, ocet z białego wina i jalapeños do robota kuchennego. Proces do mruczenia, skrobanie po bokach gumową szpatułką w razie potrzeby. Przy włączonym silniku mżawka w pozostałych czterech łyżkach oleju. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Umieść na talerzu czubate łyżki sosu kolendrowego. Top z filetem rybnym. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Podawać z białym ryżem i limonką. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Klin WapiennyKlin Wapienny
Ryż BiałyRyż Biały

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn