Kolacja dziś wieczorem: the Best Oyster po ' Boy Outside of New Orleans

Kolacja dziś wieczorem: the Best Oyster po ' Boy Outside of New Orleans
Kolacja dziś wieczorem: najlepszy Oyster Po ' Boy poza Nowym Orleanem może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pieprz, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem, Kolacja: Tofu z boczniakami i szpinakiem, oraz Brennan ' s Oyster Soup-poczuj smak Nowego Orleanu każdej nocy w tygodniu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W trakcie rozgrzewania w misce ubijamy jajko, mleko, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę czarnego pieprzu. W płytkim naczyniu połączyć mąkę, 1/4 łyżeczki soli i resztę czarnego pieprzu. W drugim płytkim naczyniu, ubij razem mąkę kukurydzianą, pozostałą sól i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przeciągnij każdą ostrygę najpierw przez mąkę, potem mleko, a na koniec w mączce kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Osłonięte ostrygi umieść na drucianym stojaku i powtarzaj, aż wszystkie będą gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
5
Wlać tyle oleju, aby uzyskać około 3 cale wysokości w ciężkim dnie garnka. Obróć ciepło do średnio-wysokiego i doprowadzić temperaturę do 191°. dostosuj temperaturę, aby utrzymać tę temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podczas gdy olej się rozgrzewa, kromka chleb na pół w poprzek, a następnie poziomo, więc będziesz miał dwa pięciocalowe segmenty kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
7
Umieść szczyty z powrotem na dnie, a następnie trzymać je w piekarniku, aż będzie ciepłe, o 5 protokół. Po zakończeniu wyjąć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Ostrygi gotować partiami przez 45 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
9
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
10
Na pokrojone boki chleba rozprowadzić cienką warstwę majonezu, na wierzchu sałatę, a następnie ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
11
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn