Kolacja dziś wieczorem: the Best Oyster po ' Boy Outside of New Orleans

Kolacja dziś wieczorem: najlepszy Oyster Po ' Boy poza Nowym Orleanem może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 540 kalorii, 16G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką pieprz, mąkę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem, Kolacja: Tofu z boczniakami i szpinakiem, oraz Brennan ' s Oyster Soup-poczuj smak Nowego Orleanu każdej nocy w tygodniu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W trakcie rozgrzewania w misce ubijamy jajko, mleko, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę czarnego pieprzu. W płytkim naczyniu połączyć mąkę, 1/4 łyżeczki soli i resztę czarnego pieprzu. W drugim płytkim naczyniu, ubij razem mąkę kukurydzianą, pozostałą sól i cayenne.
Przeciągnij każdą ostrygę najpierw przez mąkę, potem mleko, a na koniec w mączce kukurydzianej.
Osłonięte ostrygi umieść na drucianym stojaku i powtarzaj, aż wszystkie będą gotowe.
Wlać tyle oleju, aby uzyskać około 3 cale wysokości w ciężkim dnie garnka. Obróć ciepło do średnio-wysokiego i doprowadzić temperaturę do 191°. dostosuj temperaturę, aby utrzymać tę temperaturę.
Podczas gdy olej się rozgrzewa, kromka chleb na pół w poprzek, a następnie poziomo, więc będziesz miał dwa pięciocalowe segmenty kanapki.
Umieść szczyty z powrotem na dnie, a następnie trzymać je w piekarniku, aż będzie ciepłe, o 5 protokół. Po zakończeniu wyjąć i odstawić.
Ostrygi gotować partiami przez 45 sekund do 1 minuty.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Na pokrojone boki chleba rozprowadzić cienką warstwę majonezu, na wierzchu sałatę, a następnie ostrygi.