Kolacja Dziś Wieczorem: Szwajcarska Chard Frittata
Kolacja dziś wieczorem: szwajcarski Chard Frittatan jest bezglutenowe danie główne. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 327 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz czosnek, cebula, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską, Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim, oraz Kolacja dziś wieczorem: makaron z smażonym szwajcarskim Chard, złotymi rodzynkami i kaparami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pokrojone w kostkę ziemniaki umieścić w małej misce, przykryć talerzem, i kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 3 do 4 minut, do miękkości po przekłuciu widelcem.
W dużym (12-calowy) patelnia, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż migotanie.
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 3 protokół, następnie dodać czosnek i gotować przez minutę więcej.
Dodać chard i plusk wody, przykryć, i gotować, aż chard jest całkowicie miękki.
Dodaj więcej wody, jeśli to konieczne, jeśli patelnia jest zbyt sucha i chard jest nadal trudne. Przed przystąpieniem do pracy ugotować resztki wilgoci i pozostawić do ostygnięcia.
W dużej misce, ubić jajka z solą i serem, a następnie mieszać w mieszaninie chard i cebuli i ziemniaków.
Rozgrzać masło na średniej patelni lub małej patelni na średnim ogniu, aż do spienienia, następnie dodać mieszaninę jaj. Gotuj, aż dno i boki zaczną się ustawiać, a następnie przenieś do piekarnika i kontynuuj gotowanie, aż środek będzie stały, 5-15 minut w zależności od kształtu patelni. Pozostawić do ostygnięcia nieco przed podaniem.