Kolacja dziś wieczorem: makaron z smażonym szwajcarskim Chard, złotymi rodzynkami i kaparami

Kolacja dziś wieczorem: makaron z smażonym szwajcarskim Chard, złotymi rodzynkami i kaparami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dziś wieczorem: makaron z smażoną Chard szwajcarski, złote rodzynki, i kapary spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 723 kalorie, 31g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kaparów, farfalle, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: duszona brukselka z boczkiem, złocistymi rodzynkami i makaronem, Złote rodzynki i orzeszki piniowe szwajcarski Chard, oraz Kolacja: sos pomidorowy z orzeszkami piniowymi, kaparami, oliwkami i rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem oddziel łodygi szwajcarskiego chard od liści. Posiekać łodygi na 1-calowe kawałki. Pokrój liście na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wlać oliwę z oliwek do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę i gotować przez 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Następnie dodać Szwajcarskie łodygi chard, przykryć i gotować przez około 5 minut, mieszając co minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Wrzucamy rodzynki, następnie dodajemy garść liści chard. Dobrze wymieszać, a następnie przykryć garnek. Gdy zwiędną, dodaj kolejną garść, przykryj i poczekaj, aż te zwiędną. Powtarzaj, aż wszystkie liście chard zostaną dodane. Gotować przez 7 do 10 minut, lub aż liście zwiędną i łodygi są miękkie. Wyłączyć ogrzewanie i dodać kapary. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
W międzyczasie dodaj kilka łyżek soli do garnka z wrzącą wodą i ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Odcedzić i odstawić po zakończeniu.
7
Połączyć makaron i szwajcarskiej mieszaniny chard w dużej misce. Dobrze rzucaj. Na wierzchu zetrzeć parmezan i skropić oliwą. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia86
Magazyn