Kolacja dziś wieczorem: makaron z smażonym szwajcarskim Chard, złotymi rodzynkami i kaparami

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kolację dziś wieczorem: makaron z smażoną Chard szwajcarski, złote rodzynki, i kapary spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 723 kalorie, 31g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kaparów, farfalle, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: duszona brukselka z boczkiem, złocistymi rodzynkami i makaronem, Złote rodzynki i orzeszki piniowe szwajcarski Chard, oraz Kolacja: sos pomidorowy z orzeszkami piniowymi, kaparami, oliwkami i rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem oddziel łodygi szwajcarskiego chard od liści. Posiekać łodygi na 1-calowe kawałki. Pokrój liście na 2-calowe kawałki.
Wlać oliwę z oliwek do dużej patelni ustawionej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 4 protokół, mieszając od czasu do czasu. Następnie dodać Szwajcarskie łodygi chard, przykryć i gotować przez około 5 minut, mieszając co minutę.
Wrzucamy rodzynki, następnie dodajemy garść liści chard. Dobrze wymieszać, a następnie przykryć garnek. Gdy zwiędną, dodaj kolejną garść, przykryj i poczekaj, aż te zwiędną. Powtarzaj, aż wszystkie liście chard zostaną dodane. Gotować przez 7 do 10 minut, lub aż liście zwiędną i łodygi są miękkie. Wyłączyć ogrzewanie i dodać kapary. Mieszaj, aż dobrze się połączą.
W międzyczasie dodaj kilka łyżek soli do garnka z wrzącą wodą i ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku.
Odcedzić i odstawić po zakończeniu.
Połączyć makaron i szwajcarskiej mieszaniny chard w dużej misce. Dobrze rzucaj. Na wierzchu zetrzeć parmezan i skropić oliwą. Doprawić solą i pieprzem do smaku.