Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską

Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską
Kolacja dziś wieczorem: kałamarnica ze szwajcarskim Chard jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Na 5,07 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać wino, kalmary, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szwajcarska Chard Frittata, Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni ciężkie wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie chard, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodać kałamarnicę i wino i doprowadzić płyn do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, włączyć ciepło do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, aż squid jest miękka, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Odkryj i dodaj chard. Gotować, odsłonięte, aż chard jest całkowicie zwiędły, obracając niegotowane liście do naczynia w razie potrzeby. Gdy prawie cała ciecz wyparuje, około 10 minut, doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn