Kolacja dziś wieczorem: Flauty serowe z pesto kolendry

Kolacja dziś wieczorem: Flautas ser z pesto kolendry może być tylko danie główne szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 786 kalorii, 23G białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka tortilli kukurydzianych, sól i pieprz, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Mahi Mahi Z Pesto Kolendry, Serowe Pesto z kurczaka i kolendry pieczone Flautas, oraz Kolacja: imbir i kolendra pieczone Tilapia.
Instrukcje
Umieść patelnię na średnim ogniu. Zmiękczyć tortille na patelni na kilka sekund z każdej strony. Odstawić.
Wlać 2 łyżki oliwy z oliwek do patelni ustawionej na średnim małym ogniu.
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę. Następnie dodać pestki dyni i gotować przez 2 do 3 protokół, aż rumiane. Przełożyć do robota kuchennego wraz z kolendrą, sokiem z limonki i resztą oliwy z oliwek. Proces do gładkiej.
Umieść łyżkę lub tak pesto na każdej tortilli.
Zwinąć tortille i umieścić je szew stronie w dół na talerzu.
Wlać olej z orzeszków ziemnych na patelni ustawić na średnim ogniu.
Miejsce 4 nasze tortille szew stronie w dół w oleju. Gotować przez minutę, a następnie odwrócić. Gotować jeszcze minutę, a następnie osuszyć na papierowym ręczniku. Powtórz z innymi tortillami.
Podawać z salsą do wyboru.