Kolacja Dziś Wieczorem: Chiński Pstrąg Na Parze Ze Sfermentowaną Czarną Fasolą

Kolacja Dziś Wieczorem: Chiński Pstrąg Na Parze Ze Sfermentowaną Czarną Fasolą
Kolacja dziś wieczorem: Chiński pstrąg na parze ze sfermentowaną czarną fasolą jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 78g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 958 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 9,61 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Mieszanka fermentowanej fasoli, wino shaoxing, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Żeberka wieprzowe na parze ze sfermentowaną czarną fasolą, Dziś Kolacja: Huarache Z Czarną Fasolą I Rzodkiewką, oraz Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn