Kolacja dzisiaj: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie

Kolacja dzisiaj: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie
Kolacja dziś wieczorem: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 459 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka selera, pieprzu syczuańskiego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Wołowy Z Syczuanu, Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego, oraz Dziś Kolacja: Zupa Z Kurczaka Po Syczuańsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj pokrojoną wołowinę do miski i wlej wino ryżowe. Wrzucić dobrze i odstawić na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino RyżoweWino Ryżowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać 3 łyżki oleju do pracy lub dużej patelni. Obróć ciepło na wysokie. Gdy bardzo gorąco, dodać chiles i Syczuan pieprz. Stale mieszaj i gotuj przez 1 do 2 minut, aż będzie bardzo pachnący, ale nie przypalony. Wyłączyć ogień, i usunąć chiles i pieprz i odstawić. Gdy ostygnie, z grubsza posiekać chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Włącz ogrzewanie z powrotem do wysokiej.
4
Dodać seler i szalotki i gotować przez około 2 protokół, aż są one po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Usuń je i odstaw na bok.
6
Dodać pastę z fasoli chili i gotować przez 30 sekund, często mieszając, aż bardzo pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
7
Wlać bulion z kurczaka i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia. Tymczasem skrobię kukurydzianą ubić z 3 łyżkami wody. Wymieszać wołowinę i wrzucić, aż pokryte. Gdy zapas się zagotuje, zmniejsz ogień do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodaj wołowinę. Gotować przez 1 do 2 minut, lub aż wołowina jest po prostu gotowane. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Podzielić seler i szalotki między cztery miski. Kadzi bulion i wołowinę do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
ChochlaChochla
9
Dodaj posiekane chiles i pieprz Syczuan do każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
10
Wlać resztę oleju do patelni ustawionej na dużym ogniu. Kiedy zacznie palić, wyłącz ciepło i natychmiast wlej każdą miskę. To skwierczy wołowinę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn