Kolacja dzisiaj: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie

Kolacja dziś wieczorem: Sichuan gotowana wołowina w ognistym sosie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 459 kalorii, 32G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka selera, pieprzu syczuańskiego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Wołowy Z Syczuanu, Dziś Kolacja: Kurczak z pastą z pieprzu Syczuańskiego, oraz Dziś Kolacja: Zupa Z Kurczaka Po Syczuańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj pokrojoną wołowinę do miski i wlej wino ryżowe. Wrzucić dobrze i odstawić na 10 do 15 minut.
Wlać 3 łyżki oleju do pracy lub dużej patelni. Obróć ciepło na wysokie. Gdy bardzo gorąco, dodać chiles i Syczuan pieprz. Stale mieszaj i gotuj przez 1 do 2 minut, aż będzie bardzo pachnący, ale nie przypalony. Wyłączyć ogień, i usunąć chiles i pieprz i odstawić. Gdy ostygnie, z grubsza posiekać chiles.
Włącz ogrzewanie z powrotem do wysokiej.
Dodać seler i szalotki i gotować przez około 2 protokół, aż są one po prostu gotowane przez.
Dodać pastę z fasoli chili i gotować przez 30 sekund, często mieszając, aż bardzo pachnące.
Wlać bulion z kurczaka i sos sojowy. Doprowadzić do wrzenia. Tymczasem skrobię kukurydzianą ubić z 3 łyżkami wody. Wymieszać wołowinę i wrzucić, aż pokryte. Gdy zapas się zagotuje, zmniejsz ogień do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie dodaj wołowinę. Gotować przez 1 do 2 minut, lub aż wołowina jest po prostu gotowane. Wyłącz ogrzewanie.
Podzielić seler i szalotki między cztery miski. Kadzi bulion i wołowinę do każdej miski.
Dodaj posiekane chiles i pieprz Syczuan do każdego.
Wlać resztę oleju do patelni ustawionej na dużym ogniu. Kiedy zacznie palić, wyłącz ciepło i natychmiast wlej każdą miskę. To skwierczy wołowinę na wierzchu.