Kolacja dziś wieczorem: Greenmarket Field Greens with Malt Vinegar
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bazylia, zielenina, pietruszka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, pierwotny i wegański dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Kurczak Z Octem, Kolacja: makaron z zieleniną i fasolą, oraz Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubijamy razem kwasy, następnie dodajemy oliwę z oliwek kropla po kropli na początku, a następnie powolnym strumieniem, stale ubijając, aż powstanie emulsja i będzie dobrze smakować. Alternatywnie, dodaj olej i kwasy do małego słoika i energicznie wstrząsaj, aż do zemulgowania.
Dodać suszoną bazylię, natkę pietruszki i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj opatrunek do miski, a następnie zieleni. Wrzucić zieleninę delikatnie w sosie.
Dodać dodatkową szczyptę soli i włączyć pieprzu, w razie potrzeby.