Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem

Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 17g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto francuskie, grzyby, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą, Kolacja: risotto szpinakowe z kozim serem, oraz Dziś Kolacja: placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużym (12-calowy) patelnia, podgrzać połowę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać plasterki cukinii i gotować, aż złoty, 5-7 protokół, obracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Przełożyć na talerz i dodać grzyby, dobrą szczyptę soli i pozostały olej. Kontynuuj gotowanie, aż płyn odparuje i grzyby rumiane; dodaj czosnek i tymianek i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe kilka minut, aż czosnek zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Dodać wino Madera i gotować, aż odparuje i wchłonie się do grzybów, o 1 minutę. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Lay puff pasty na pergaminie papieru i ukłuć całym widelcem, pozostawiając 1/2 cala granicy po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Rozłóż grzyby na blasze, a następnie ułóż na wierzchu cukinię i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Gotować w piekarniku 30 do 40 minut, aż krawędzie ciasta będą złote i nadmuchane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn