Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem

Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 17g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto francuskie, grzyby, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą, Kolacja: risotto szpinakowe z kozim serem, oraz Dziś Kolacja: placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużym (12-calowy) patelnia, podgrzać połowę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać plasterki cukinii i gotować, aż złoty, 5-7 protokół, obracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Przełożyć na talerz i dodać grzyby, dobrą szczyptę soli i pozostały olej. Kontynuuj gotowanie, aż płyn odparuje i grzyby rumiane; dodaj czosnek i tymianek i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe kilka minut, aż czosnek zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
5
Dodać wino Madera i gotować, aż odparuje i wchłonie się do grzybów, o 1 minutę. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Lay puff pasty na pergaminie papieru i ukłuć całym widelcem, pozostawiając 1/2 cala granicy po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Rozłóż grzyby na blasze, a następnie ułóż na wierzchu cukinię i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
8
Gotować w piekarniku 30 do 40 minut, aż krawędzie ciasta będą złote i nadmuchane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn