Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem

Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 17g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto francuskie, grzyby, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą, Kolacja: risotto szpinakowe z kozim serem, oraz Dziś Kolacja: placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W dużym (12-calowy) patelnia, podgrzać połowę oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać plasterki cukinii i gotować, aż złoty, 5-7 protokół, obracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
Przełożyć na talerz i dodać grzyby, dobrą szczyptę soli i pozostały olej. Kontynuuj gotowanie, aż płyn odparuje i grzyby rumiane; dodaj czosnek i tymianek i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe kilka minut, aż czosnek zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Dodać wino Madera i gotować, aż odparuje i wchłonie się do grzybów, o 1 minutę. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaderaMadera
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6
Lay puff pasty na pergaminie papieru i ukłuć całym widelcem, pozostawiając 1/2 cala granicy po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
7
Rozłóż grzyby na blasze, a następnie ułóż na wierzchu cukinię i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
8
Gotować w piekarniku 30 do 40 minut, aż krawędzie ciasta będą złote i nadmuchane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn