Kolacja: cukinia, pieczarki i tarta z kozim serem
Ten wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $2.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 837 kalorii, 17g białka, oraz 59G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto francuskie, grzyby, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą, Kolacja: risotto szpinakowe z kozim serem, oraz Dziś Kolacja: placki kukurydziane z kozim serem i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia i odstawić.
W dużym (12-calowy) patelnia, podgrzać połowę oleju na średnim ogniu.
Dodać plasterki cukinii i gotować, aż złoty, 5-7 protokół, obracając w połowie.
Przełożyć na talerz i dodać grzyby, dobrą szczyptę soli i pozostały olej. Kontynuuj gotowanie, aż płyn odparuje i grzyby rumiane; dodaj czosnek i tymianek i kontynuuj gotowanie przez dodatkowe kilka minut, aż czosnek zmięknie.
Dodać wino Madera i gotować, aż odparuje i wchłonie się do grzybów, o 1 minutę. Doprawić do smaku.
Lay puff pasty na pergaminie papieru i ukłuć całym widelcem, pozostawiając 1/2 cala granicy po bokach.
Rozłóż grzyby na blasze, a następnie ułóż na wierzchu cukinię i ser.
Gotować w piekarniku 30 do 40 minut, aż krawędzie ciasta będą złote i nadmuchane.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.