Kolaches Z Kwaśną Śmietaną

Kolaches Z Kwaśną Śmietaną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Kolaches z ciasta śmietanowego spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 31 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 119 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, skórkę z cytryny, żółtko jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Kolaches Z Kwaśną Śmietaną, Morawski Kolaches-Podwójne Napełnianie Kolaches, oraz Kolaches Z Serem Borówkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, mleko, wodę i śmietanę umieścić w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie ostudzić do 130 stopni. Gdy ostygnie, można dodać szczyptę ekstraktu z wanilii lub masła, jeśli chcesz (całkowicie opcjonalne).Podczas gdy mieszanka mleka jest chłodzenia, umieścić 2 szklanki mąki chlebowej, drożdże, cukier i sól w misce do mieszania - - najlepiej stojak miksera, dzięki czemu można użyć haka ciasta. Stopniowo dodawać mieszaninę mleka i mieszać do wymieszania, a następnie mieszać w jajku. Od tego momentu dodajemy pozostałą mąkę przez ćwiartki, aż do uzyskania miękkiego ciasta. To ciasto jest lekko lepkie, choć powinno być mniej po ugniataniu. Użyłem dokładnie 3 kubki lub 13,5 uncji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieść miskę na stojaku miksera i zagniataj za pomocą haka do ciasta, aż będzie gładka i elastyczna. Ciasto może się trochę kleić, gdy się ugniata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Przełożyć do dobrze nasmarowanej miski. Przykryć i odstawić do podwojenia luzem, około 1 godziny.Ciasto rozwałkować i wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uszczypnij 16 równych rozmiarów porcji i uformuj je w małe kulki lub kropki. Alternatywnie możesz wkleić ciasto w duży prostokąt i pokroić w kwadraty, jeśli chcesz kwadratowe kolaches.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Umieść 8 kulek (lub kwadratów) na każdej z dwóch wyłożonych pergaminem patelni o wymiarach 13×9 cali w odstępie około cala od siebie. Alternatywnie można to zrobić na blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
5
Posmaruj roztopionym masłem lub skracaj dla mniej brązowienia.Przykryj luźno nasmarowaną folią foliową i odstaw na godzinę.Podczas wzrostu wymieszać składniki na polewę i nadzienie.Zrób wgłębienie w każdej powstałej kulce i wypełnij około łyżką nadzienia z twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Posmaruj delikatnie masłem i posyp polewą bułkę i nadzienie.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i niech bułki siedzieć, podczas gdy piekarnik nagrzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
7
Piec około 15 minut w temperaturze 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
8
Lekko ostudzić przed podaniem. Te wypełnione owocami są naprawdę dobre na gorąco, ale te z serem śmietankowym są lepiej ciepłe lub nawet w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn