Koktajl z owoców morza w pikantnym czerwonym sosie (ceviche Rojo De Camaron Y

Koktajl z owoców morza w pikantnym czerwonym sosie (ceviche Rojo De Camaron Y
Przepis koktajl z owoców morza w pikantnym czerwonym sosie (ceviche Rojo De Camaron Y jest gotowy w około 2 godziny i 38 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Na $1.98 za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ketchup pomidorowy, filet z białej ryby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ceviche de Camaron (krewetkowy koktajl Ceviche), Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 38 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn