Koktajl Z Mango, Jagód I Bananów
Koktajl z Mango, jagód i bananów może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 238 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.07 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz banana, Medjool daktyle, wodę kokosową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj mango banan figi smoothie-słodki i zdrowy smoothie, Koktajl jagodowy i Mango, oraz Koktajl Mango-Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przecier 1 bardzo dojrzały obrany banan (najlepiej mrożony), 2 pestki Medjool daktyle, 1 szklanka mrożonych kawałków mango, 3/4 szklanki wody kokosowej, 1/2 szklanki mrożonych jeżyn lub jagód, 1/4 szklanki jogurtu zwykłego i 1 łyżka zmielonych nasion lnu w blenderze, aż będzie gładka.