Koktajl Krewetkowy
Koktajl krewetkowy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 11g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cytryny, woda, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koktajl z krewetek, ananasów i awokado (Cocktail de Camarones con Piña y Aguacate), Shrimp Cocktail Bar: Klasyczny Sos Koktajlowy, Avocado Crema, Remoulade, oraz Pieczony koktajl krewetkowy z pikantnym sosem koktajlowym Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, połączyć pierwsze osiem składników; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj krewetki. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, przez 4-5 minut lub aż krewetki skręcić różowy.
Krewetki odsączyć i natychmiast spłukać w zimnej wodzie. Przechowywać w lodówce przez 2-3 godziny lub do ostygnięcia. W małej misce, połączyć składniki sosu. Przechowywać w lodówce aż do podania.
Ułóż krewetki na półmisku; podawać z sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Ostertag Les Jardins Pinot Gris z 4.9 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
![Ostertag Les Jardins Pinot Gris]()
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.