Kokosowo-Mango Mahi Mahi dla dwojga
Kokosowo-Mango Mahi Mahi dla dwojga wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu. Za $6.1 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kokosa, bułki tartej, sosu sojowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką wynik 74%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chipotle Mahi Mahi Burrito miski z kokosową kolendrą ryż Limonkowy + pikantna Salsa truskawkowo-Mango, Mahi Mahi z ryżem kokosowym i salsą Mango, oraz Kokosowo-Mango Mahi Mahi.
Instrukcje
Umieść mąkę i jajka w osobnych płytkich miseczkach. W innej płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą i kokos. Zanurz filety w mące, jajkach, a następnie bułce tartej.
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj ryby na oleju przez 4-5 minut z każdej strony lub na złoty kolor na zewnątrz, a ryba po prostu stanie się nieprzezroczysta w środku.
W międzyczasie w robocie kuchennym połącz mango, wino, brązowy cukier, czosnek, imbir, sos sojowy i pieprz; przykryj i przetwarzaj, aż się Połącz. Dodaj bazylię.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Mahi Mahi w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Raventos i Blanc de La Finca Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 39 dolarów za butelkę.
![Raventos i Blanc de La Finca Brut]()
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.