Kokosowe Bomby Migdałowe

Kokosowe Bomby Migdałowe
Kokosowe bomby migdałowe to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 42 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 14g tłuszczu i w sumie 240 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś złoty pył perłowy, cukier cukierniczy, KARTONOWY ser mascarpone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowa Radość Tłuszczu Bomby, Bomby Tłuszczowe Z Pistacji Migdałowej, oraz Matchan i Kokosowe bomby tłuszczowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Umieść pastę migdałową w robocie kuchennym; przykryj i przetwarzaj, aż drobno posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Przełóż do dużej miski; dodaj cukier cukierniczy i kokos. Ubijaj, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. W małej misce ubij białka i wanilię, aż utworzą się sztywne szczyty; złożyć w mieszankę kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Upuść przez łyżki stołowe 2 cale. od siebie na pergaminie wyłożonym papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Piec w temperaturze 325° przez 14-18 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
6
Rozłóż około 1 łyżeczki sera na każdym ciastku; wstaw do lodówki na 20 minut lub do momentu, gdy ser będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
W kuchence mikrofalowej rozpuść powłokę cukierków; mieszaj, aż będzie gładka. Zanurz ciasteczka w powłoce; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
8
Ułóż na woskowanym papierze; posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
9
Odstaw do zastygnięcia.
10
Posmaruj migdały perłowym pyłem. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn