Kobe Filet Pieprzowy Mignon
Jeśli 77 centów za porcję spada w budżecie, Kobe pieprz Filet Mignon może być super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wołową, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Filet balsamiczny z czarnym pieprzem Mignon, Ojciec S Dzień Papryka Crusted Filet Przepis Mignon, oraz Pieczony Filet Mignon z sosem z czerwonej papryki, pomidorów i bazylii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę opłukać i osuszyć. Całość doprawić solą. Na małym, obramowanym talerzu nałóż popękany czarny pieprz.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na patelni o średnicy 10-12 cali na średnim ogniu. Gdy masło po prostu zaczyna brązowieć, naciśnij płaską stronę każdego kawałka wołowiny do pieprzu, aby utworzyć równą skorupę( wyrzucić resztki pieprzu); ustawić wołowinę, pieprz bok w dół, na patelni i gotować, aż rumiane na dole, 4 do 5 protokół. Włącz kawałki i gotować, aż inne strony są rumiane i termometr włożony do środka osiąga 125 dla rzadkich, o 8 minut dłużej, lub 135 dla średnio rzadkich, 12 do 13 minut.
Przełożyć wołowinę na ciepłe talerze i odstawić na 5 minut. Kopiec rozmaryn pieczone ziemniaki kliny obok wołowiny. Podaj zielony sos pieprzowo-brandy, aby dodać do smaku.