Kminek Pachnący Buraczkami
Przepis pachnące kminkiem buraki Latkes jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 110 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, jabłko, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kminek Pachnący Buraczkami, Kminek Pachnący Smażeniem, oraz Marchew Pachnąca Kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić buraki w dużej misce; naciśnij ręcznikami papierowymi, aby wchłonąć wilgoć. W innej dużej misce, ubić mąkę i kolejne 5 składników.
Wymieszać z burakami, następnie jajka.
Wlać tyle oleju do dużej patelni na pokrycie dna; ciepła na średnim ogniu. Praca w partiach, mieszaninę buraków upuść przez 1/4 cupfuls do patelni; rozprzestrzeniać się do 3 1/2-calowych rund. Smażyć na złoty kolor, około 5 minut z każdej strony.
Przenieść latkes do blachy do pieczenia. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej. Rewarm w piekarniku 177°, aż ostry, o 10 protokół.)
Podawać latkes z smakiem i salsą.