Klopsiki z wołowiną i bekonem
Klopsiki z wołowiny i bekonu to danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 222 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej słonecznikowy, pakuj mieszankę farszu z szałwii i cebuli, pakuj mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klopsiki wołowe karmione trawą w boczku, Boczek Cheeseburger Klopsiki, oraz Boczkowo-Cheddarowy Klopsik.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 180C / 160C wentylator / gaz 4 i naoliwić wnętrze bochenka 900g. Mieszankę farszu przelać do miski, pokruszyć w kostce bulionowej i zalać 300 ml wrzącej wody. Dobrze wymieszaj, a następnie odstaw na bok.
Naciągnij trochę boczek, biegnąc grzbietem łyżki wzdłuż ich długości, a następnie użyj 6-7, aby wyrównać podstawę i najdłuższe boki puszki. Posiekaj resztę.
Posiekany boczek wymieszać z farszem z odrobiną czarnego pieprzu, następnie wcisnąć do wyłożonej boczkiem blaszki i piec 40 minut, aż będzie jędrny. Obrócić i podawać pokrojone.