Klopsiki z niedzielnym sosem, bitą ricottą i sałatką z pomidorów "wiśniowych"

Klopsiki z niedzielnym sosem, bitą ricottą i sałatką z pomidorów
Klopsiki z niedzielnym sosem, bitym Ricottanem i sałatką z pomidorów "wiśniowych" mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2302 kalorie, 113g białka, oraz 176g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $8.7 za porcję, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, olej canolan, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tradycyjne włoskie klopsiki z niedzielnym sosem, Sałatka z pieczonych pomidorów Cherry i makaronu Ricotta, oraz Pizza pomidorowa z bitym Pesto Ricotta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce namoczyć kromki chleba w mleku, aż będą całkowicie miękkie. W średnim rondlu na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, cebula i czosnek i saute aż półprzezroczyste, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. W dużej misce połącz mielone mięso z suszonymi przyprawami, parmezanem, gotowaną cebulą, jajkami, solą i mieszaniną chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać z rękami, aż dobrze połączone. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
4
Wyjąć schłodzoną mieszaninę mięsa z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Rozwałkuj mieszaninę na 12 dużych klopsików. W dużej patelni, dodać około 1/2-cala oleju rzepakowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podgrzać patelnię na średnim ogniu. Smażyć klopsiki, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Gotować je partiami, jeśli nie wszystkie mieszczą się na patelni na raz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
W dużym garnku, ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu i podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości, o 6 protokół. Wymieszaj banana, płatki czerwonej papryki i pokruszone pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Dodać klopsiki, obniżyć ogień i gotować sos aż zgęstnieje i klopsiki są gotowane przez, o 1 godzinę. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Połóż główki czosnku na dużym kwadracie folii, pokrój bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
11
Skropić oliwą z oliwek i szczelnie owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Umieścić pakiet na blasze do pieczenia i pieczemy przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
13
Wyjmij czosnek z zawijania i pozostaw do ostygnięcia. Wyciśnij czosnek z głów do małej miseczki. Zmiksować zmiękczone masło, sól i natkę pietruszki i dobrze zmiksować. Na każdej połowie chleba obficie rozprowadzić mieszankę masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
(duża Tuba)(duża Tuba)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Umieścić połówki chleba na patelni i piec do tasty i brązowy, o 15 protokół. Każdą połowę chleba kroimy na 12 kromek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
W dużej misce, połączyć ricotta, mleko, pół na pół i sól i pieprz, do smaku. Za pomocą trzepaczki zmiksuj wszystko, aż będzie kremowe i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Przez CiastoPrzez Ciasto
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wymieszać razem oliwę z oliwek, sól, pieprz i bazylia. Pomidory wrzucić do oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Aby podać klopsiki "sundae": umieść 3 klopsiki i trochę sosu w każdej płytkiej misce, wierzch z sałatką pomidorową i bitą ricottą. Ułóż kromki chleba po bokach klopsików, aby przypominały podział bananowy i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Przez CiastoPrzez Ciasto
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Składniki

1dojrzały banan, posiekanydojrzały banan, posiekany4largesliście bazylii, cienko pokrojoneliście bazylii, cienko pokrojone1Dużedługi Bochenek włoskiego chleba, połówka wzdłużdługi Bochenek włoskiego chleba, połówka wzdłuż1stickmasło zmiękczonemasło zmiękczone1kilogramygałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej rzepakowy, do smażenia na patelniOlej rzepakowy, do smażenia na patelni3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki2głowyczosnek, top 1/4 cala pokrojonyczosnek, top 1/4 cala pokrojony3goździkiczosnek mielonyczosnek mielony8goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2(zima)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1kufelpomidory wiśniowe lub winogronowepomidory wiśniowe lub winogronowe907Orzechy dowolne (posiekane)mielona wołowina (15% tłuszczu)mielona wołowina (15% tłuszczu)680Orzechy dowolne (posiekane)wieprzowina mielonawieprzowina mielona227Orzechy dowolne (posiekane)1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pół na półpół na pół1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek1cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę1Dużecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarty parmezantarty parmezan2(może być lub przeglądać)płatki czerwonej papryki, lub do smakupłatki czerwonej papryki, lub do smaku2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiricottaricotta11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4plastrybiały chlebbiały chleb1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn