Klopsiki Z Kurczaka Z Salsą
Salsa Chicken Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 27g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. 90 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sos worcestershire, jajko, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Kilka osób bardzo lubi to meksykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 61% to danie jest solidne. Spróbuj Salsa Meatloaf, Salsa Meatloaf, oraz Salsa Meatloaf podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię bochenkową 5x9 cali.
Grzanki wymieszać z salsą w dużej misce i odstawić do zmiękczenia, około 15 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu i gotować paprykę jalapeno, cebulę i czosnek, aż cebula będzie półprzezroczysta, 5 do 8 minut.
Wymieszaj mielony kurczak, mieloną wieprzowinę, jajko, przyprawę taco, sos Worcestershire, ser pepperjack i kolendrę z mieszanką crouton i rozgnieść wszelkie nieprzerwane grzanki.
Wymieszać w gotowanej mieszance cebuli.
Przełóż klopsiki na przygotowaną patelnię.
Wymieszaj sos barbecue i brązowy cukier w misce, mieszając, aż cukier się rozpuści, a mieszaninę sosu barbecue rozetrzyj na bochenku. Złóż 12-calowy kawałek folii aluminiowej do namiotu i umieść namiot foliowy na bochenku.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż soki będą czyste, a bochenek nie będzie już różowy w środku, około 1 godziny.
Zdjąć namiot foliowy na ostatnie 10 minut pieczenia. Termometr z natychmiastowym odczytem umieszczony w środku bochenka powinien odczytywać co najmniej 160 stopni F (72 stopnie C).
Wyjąć z piekarnika, przykryć Bochenek folią i odstawić na 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące
Musujące różowe i musujące wino to moje najlepsze typy na sos do zanurzania. Jeśli serwujesz wybór przekąsek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. La Vieille Ferme musujące różowe z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
La Vieille Ferme Sparkling Rose
Delikatny brzoskwiniowy rdzeń z uwodzicielskimi malinowymi nutami i delikatnymi wykwintnymi bąbelkami. Pierwszy nos świeżych czerwonych owoców (malina, truskawka), ustępując idealnej równowadze między świeżością, kwasowością i okrągłością. Nuty cytrusowe (pomelo) i białe kwiaty pozwolą Ci podawać to wino na każdą okazję.Mieszanka: 40% Grenache, 40% Cinsault, 20% Pinot Noir* To wino jest w trakcie zmiany etykiety, a klienci mogą otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej.* Nie można żądać konkretnych etykiet.