Klopsiki z kiełbasą z ricottą w sosie pomidorowym

Klopsiki z kiełbasą z ricottą w sosie pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików z kiełbasą z Ricottanem w sosie pomidorowym. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. Ten przepis z Simply Recipes ma 468 fanów. Mieszanka oregano, kiełbasa, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pikantne klopsiki Ricotta w sosie pomidorowym, Łatwe klopsiki z kiełbasą wieprzową w sosie pomidorowym, oraz Szybkie klopsiki z kiełbasą w sosie pomidorowo-bazyliowym, Spaghetti i słodkim surowym groszkiem.

Instrukcje

1
W dużej misce, dodać wieprzowinę, włoska kiełbasa, prosciutto lub pancetta, kostki chleba, pietruszka, oregano, koper włoski, płatki czerwonej papryki, i sól. Użyj rąk do mieszania, aż składniki są równomiernie rozłożone. Nie przesadzaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
ProsciuttoProsciutto
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Włącz jajka i ricottę: 
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
3
Ubite jajka i ricottę ubić razem w osobnej misce, aż nie będzie już dużych grudek ricotty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wlać do miski mieszaniny mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wymieszaj z rękami, aż do momentu włączenia. Ponownie, nie przesadzaj.
6
Jeśli chcesz, aby przetestować przyprawy, można wziąć mały kawałek mieszanki, uformować patty, i ciepła w małej patelni na płycie kuchennej, aż gotowane przez. W zależności od tego, jak smakuje ten test, dodaj więcej ziół, chili lub soli do smaku do mieszanki mięsa. Przechowywać mieszaninę mięsa w lodówce podczas robienia tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Uformuj klopsiki i umieść na patelni: rozgrzej piekarnik do 218°. spód dużej patelni zalej oliwą z oliwek. Uformuj klopsiki w dłoni o średnicy około 1 1/2 cala, używając około 3 łyżek mieszanki, aby uformować każdą klopsikę. Ułóż w patelni, aby między nimi była przestrzeń. Jeśli są zbyt zatłoczone, będą parować, a nie brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
klopsiki w piekarniku w temperaturze 218° przez około 30 minut, obracając klopsiki po około 20 minutach, aż klopsiki zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Dodaj pokruszone pomidory, obniż temperaturę piekarnika: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjąć patelnię z piekarnika. Użyj metalowej szpatułki, aby usunąć klopsiki z przykleić do dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać pokruszone pomidory na patelnię. Ostrożnie przykryj patelnię folią aluminiową (ostrożnie, ponieważ patelnia jest jeszcze gorąca!)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Odstawić patelnię do piekarnika. Obniżyć temperaturę piekarnika do 149°. gotować przez dodatkową godzinę do 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Przed podaniem posypać bazylią w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
14
Wierzch z tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia25
Magazyn