Klopsiki słodko-kwaśne
Klopsiki słodko-kwaśne mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis jest dla 2 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 916 kalorii , 27 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. Za 2,07 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, skrobi kukurydzianej, ryżu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Podobne przepisy to Korean Sweet n Sour Chicken , Easter Nest Sweet Cake With Sour Cream-Royal Icing and Pistachios i Easy Sweet & Sour Prawns .
Instrukcje
Umieść klopsiki w wolnowarze o pojemności 1-1/2 qt. W małej misce wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, ocet i sos sojowy; zalej klopsiki.
Dodaj zieloną paprykę. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-1/2 godziny.
Dodaj ananasa; przykryj i gotuj przez kolejne 30 minut.
Jeśli chcesz, podawaj z ryżem.