Klopsiki Cordon Bleu
Pieczeń Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 34g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, czosnek w proszku, bardzo chude mielonej wołowiny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Klopsiki Cordon Bleu, Kurczak Cordon Bleu, oraz Dziczyzna Cordon Bleu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, jajka i cebulę. Doprawić czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Poklep mieszaninę mięsa na kawałku woskowanego papieru i spłaszczyć do 1/2 cala grubości.
Na spłaszczonym mięsie ułożyć plasterki szynki, a na wierzchu plasterki sera. Podnieś krawędź woskowanego papieru, aby zwinąć spłaszczone mięso w kłódkę.
Usuń woskowany papier, uszczelnij końce i zszywaj, a następnie umieść Bochenek w patelni z bochenkiem o wymiarach 9x5 cali.
Piec przez 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy bochenek nie będzie już różowy w środku.