Klopsik i pieczarkowy Stroganoff z sosem koperkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Stroganoff z klopsikami i grzybami z sosem koperkowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 507 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby baby bella, śmietanę, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pulpety wołowo-grzybowe z sosem Stroganoff, Makaron z włoską kiełbasą, klopsikami, grzybami i sosem pomidorowym z czerwonego wina, oraz Szparagowe Naleśniki Z Sosem Grzybowo-Koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieść worek piekarnika w patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Dodaj mąkę, rosół z kurczaka, sos Worcestershire i musztarda do worka piekarnika; wycisnąć worek do mieszania składników. Dodaj klopsiki, cebulę i grzyby. Przekręć torbę kilka razy, aby wymieszać. Ułóż składniki w równomiernej warstwie na patelni.
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Piec 20 do 25 minut lub do ogrzania przez i sos zgęstnieje. Ostrożnie wyciąć otwartą torbę.
Łyżka klopsiki i sos do dużej miski. Powoli wymieszać z kwaśną śmietaną, koperkiem, solą i pieprzem.
Podawać na ugotowanym makaronem jajecznym.
Dekoruj w razie potrzeby.