Sernik Ze Śmietaną Marmurową
Sernik ze śmietaną marmurową wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać migdałowy ekstrakt, ciasteczka czekoladowe wafel, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Marmurowe babeczki z marmurowym lukrem serowym, Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, oraz Sernik Ze Śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania; owiń duży kawałek wytrzymałej folii aluminiowej wokół dolnej i górnej strony patelni springform.
Posypać okruchy cookie na dnie patelni; odstawić.
Ser neufchtel i śmietanę ubić na średniej prędkości miksera elektrycznego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc z małą prędkością po każdym dodaniu. Wymieszaj ekstrakty z migdałów i wanilii.
Łyżka 2 szklanki ciasta do średniej miski; dodać kakao, dobrze mieszając.
Wlać połowę ciasta czekoladowego do przygotowanej patelni. Łyżka zwykłego ciasta na ciasto czekoladowe. Upuść pozostałą czekoladę, jedną łyżkę na raz, na zwykłym cieście. Obracaj nożem, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Na płytkiej patelni umieść przygotowaną patelnię springform.
Dodaj ciepłą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 325 przez 55 minut (środek będzie miękki, ale będzie jędrny po schłodzeniu). Wyłączyć piekarnik i częściowo otworzyć drzwi piekarnika; pozostawić sernik w piekarniku 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.