Klonowa Kiełbasa Śniadanie Burritos
Przepis Klon kiełbasa śniadanie Burritos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 454 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, jajka, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać klon można śledzić to danie główne z Babeczki Klonowo-orzechowe jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Kiełbasa i jajko śniadanie Burritos, Kiełbasa Śniadanie Burritos, oraz Śniadanie Burritos z kiełbasą i serem.
Instrukcje
Owiń tortille w folię i umieść w piekarniku 300 stopni F do ogrzania.
Pokruszyć i gotować kiełbasę i paprykę na patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Wlać ubite jajka i cebulę i nadal gotować.
W osobnej misce połącz ser śmietankowy z serem Monterey Jack.
Na każdej tortilli rozprowadzić cienką warstwę mieszanki sera. Wierzch z mieszanką kiełbasy i papryki.
Zwinąć i podawać z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.