Klonowa Fasola Zapiekana
Maple Baked Beans może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 59 centów za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo wodę, ocet jabłkowy, odmianę groszku granatowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klonowa Fasola Zapiekana, Klonowa Fasola Zapiekana, oraz Klonowa Fasola Zapiekana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Napełnij garnek fasolą i wystarczającą ilością zimnej wody, aby je pokryć. Doprowadzić wodę do wrzenia i parboil fasoli przez około 20 minut.
Spuścić wodę i rezerwy do późniejszego wykorzystania.
Na dno garnka z fasolą ułożyć 4 solone kostki wieprzowe i połowę cebuli. Napełnij garnek 3/4 pełną fasolą.
Dodaj Bean Goop. Resztę garnka napełnij zarezerwowaną wodą.
Na wierzch fasoli ułożyć pozostałe kostki soli wieprzowej i cebuli. Przykryj najpierw warstwą folii, a następnie warstwą folii aluminiowej.
Piec w piekarniku przez 10 godzin. Sprawdź fasolę w tym czasie, dmuchając na nie, aby sprawdzić, czy skóra z powrotem się łuszczy. Jeśli tak, to są skończone. Czas będzie się różnić w zależności od pieca i jak długo fasola była parboiled na początku. Czas gotowania może wydłużyć się do 12 godzin.
W dużej misce lub średniej wielkości rondlu wymieszaj gorącą wodę z cukrami i melasą, aby rozpuścić cukry. Następnie wymieszać wszystkie pozostałe składniki. Odstawić do użycia w