Klon-Szkliwione Otwory Na Pączki Z Kwaśnej Śmietany
Need a wegetariański posiłek poranny? Klon-glazurowane otwory śmietany pączków może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.09 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać śmietanę, cukier puder, syrop klonowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Klonowy Szpik Kostny Otwory Na Pączki, Łatwe Domowe Przeszklone Otwory Na Pączki, oraz Domowe Przeszklone Czekoladowe Otwory Na Pączki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Odstawić 5 minut lub do bąbelków. Ważyć lub lekko łyżką 63 uncji (około 1 1/4 szklanki) mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Połączyć 63 uncji mąki i soli.
Dodać śmietanę i jajko do mieszaniny drożdży; mieszać do uzyskania gładkiej masy.
Dodać mieszaninę mąki; mieszać do uzyskania wilgotnego ciasta.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagniataj, aż będzie gładka i elastyczna (około 3 minut); dodaj wystarczającą ilość pozostałej mąki 13 uncji, 1 łyżkę stołową na raz, aby zapobiec przyklejaniu się ciasta do rąk (ciasto będzie lekko lepkie).
Umieść ciasto w czystej misce pokrytej sprayem do gotowania. Ciasto przykryć folią.
Pozwól wznieść się w ciepłym miejscu (85), wolnym od przeciągów, 1 godzinę lub do prawie podwojenia rozmiaru.
Rozwal ciasto. Ciasto podzielić na 36 równych porcji; każdą porcję rozwałkować w kulkę. Przykryć ciasto folią z tworzywa sztucznego pokrytą sprayem do gotowania; odstawić na 30 minut.
Przypiąć termometr candy / fry na boku holenderskiego piekarnika; dodać olej do patelni.
Wymieszać cukier puder, syrop i 2 łyżki wody; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieścić 9 kulek ciasta w gorącym oleju; smażyć 2 minuty lub aż złoty i gotowe, obracając w razie potrzeby. Upewnij się, że temperatura oleju utrzymuje się na poziomie 37
Usuń otwory na pączki z patelni; odcedzić. Otwory do pączków zanurzyć w mieszaninie syropu; usunąć łyżką szczelinową.
Odcedzić na regale chłodzącym nad blachą do pieczenia. Powtórz procedurę 4 razy z pozostałymi kulkami ciasta i mieszaniną syropu.