Klon-Duszone Dyni
Klon-duszone dyni może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka mielonego pieprzu, syropu klonowego, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 2629 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Klon-duszona Dynia maślana z tymiankiem, Dynia Dyniowa Duszona I Glazurowana, oraz Klon Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w ciężkiej dużej głębokiej patelni na dużym ogniu.
Dodaj squasha i sauté 1-2 minut.
Dodać bulion, syrop, sól i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, aż squash jest prawie przetargu, 8 do 10 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś squasha do dużej miski. Gotować płyn na patelni, aż zgęstnieje, 3 do 4 protokół. Powrót squash do patelni. Gotować do miękkości, obracając od czasu do czasu, 3 do 4 protokół. W razie potrzeby doprawić więcej tymianku.