Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego
Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 558 kalorii, 6G białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sosu pieprzowego, boczek, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku, oraz Klin lodowy z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki wymieszać w średniej misce.
Dodać ser pleśniowy i wymieszać. Jeśli jest zbyt gęsty, cienki z maślanką przez łyżki stołowepełnia do pożądanej konsystencji. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy i zacznie chrupać. Ułóż sałatę na talerzach. Opatrunek łyżką. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść ciepły boczek z patelni na sałatki, dzieląc równo.