Klasyczny stojak Lamb

Klasyczny stojak Lamb
Classic Rack of Lamb to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1064 kalorii, 37g białka, oraz 100 g tłuszczu każdy. Na $7.1 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2304 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis z prostych przepisów wymaga soli, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, tymianku i czosnku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Pieczeń Z Jagnięciny Z Pikantnym Sosem Jagnięcym, oraz Stojak Baranek.

Instrukcje

1
Marynować jagnięcinę w rub: Rub rib rack(s) całym mieszaniną rozmarynu, tymianku i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Posypać świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Umieścić w grubej plastikowej torbie z oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
4
Rozłóż olej wokół tak, aby pokrył stelaż jagnięcy na całej powierzchni. Wyciśnij tyle powietrza, ile możesz z torby i uszczelnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Umieść w pojemniku, aby jeśli torba wycieka, Pojemnik złapie wyciek.
6
Jeśli chcesz, umieść w lodówce na noc. Lub, jeśli nie marynowania na noc, niech stojak jagnięcina(s) siedzieć w marynacie rub, jak chodzi o temperaturę pokojową przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1
Wyjmij baranka z lodówki na 1 1/2 do 2 godzin przed gotowaniem, aby osiągnąć temperaturę pokojową. (Jeśli mięso nie ma temperatury pokojowej, trudno będzie mu gotować równomiernie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Rozgrzej piekarnik do 232°, ułóż stojak piekarnika tak, aby jagnięcina znajdowała się na środku piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ocena tłuszczu, posypać solą i pieprzem, owinąć kości w folię, umieścić w tłuszczu Pan side up: ocena tłuszczu, wykonując ostre płytkie cięcia przez tłuszcz, rozmieszczone około cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Całość posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5
Na patelni wyłożonej folią ułożyć kość baranka od strony dołu (od strony tłuszczu do góry). Owiń odsłonięte żebra małą folią, aby się nie poparzyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Piecz najpierw na dużym ogniu do brązowego, a następnie zmniejsz ciepło, aby zakończyć: 
7
Umieść pieczeń w pieczeniu w temperaturze 232° przez 10 minut (dłużej, jeśli pieczenie więcej niż jeden stojak), lub do powierzchni pieczenia jest ładnie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Następnie obniżyć ciepło do 149°. gotować przez 10-20 minut dłużej (w zależności od wielkości stojaka jagnięciny, jeśli pieczenie więcej niż jeden stojak, i jak rzadkie lub dobrze zrobione chcesz swoją jagnięcinę), aż do termometru mięsa włożonego do najgrubszej części mięsa 125 ° F na rzadkie lub 135 ° F na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
9
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią i odstawić na 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Pokroić kotlety jagnięce z dala od stelaża przez krojenie między kościami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
11
Podawać 2-3 kotlety na osobę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia33
Magazyn