Klasyczny Smażony Sum

Klasyczny Smażony Sum
Klasyczny smażony Sum może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 20,77 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 3019 kalorii, 238g białka, oraz 124g tłuszczu. Mieszanka filetów sumowych hodowanych w gospodarstwie, sól, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Klasyczny Smażony Sum, Klasyczny Smażony Sum, oraz Sum smażony na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w dużym płytkim naczyniu.
2
Ryby posypać 1/4 łyżeczki soli; pogłębiać w mieszance mąki kukurydzianej, równomiernie powlekać.Wlać olej na głębokość 1 1/2 cala do głębokiej żeliwnej patelni; ogrzać do 350 stopni;.Smażyć ryby, partiami, 5 do 6 minut lub do złotego koloru; odcedzić na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W21 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia84
Magazyn