Klasyczny chleb z cukinii caleya

Klasyczny chleb z cukinii caleya
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie przepisy do twojego pudełka z przepisami, Klasyczny chleb z cukinii Caleya może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 6G tłuszczu i w sumie 218 kalorii. Za 36 centów za porcję, otrzymasz śniadanie, które serwuje 16. 102 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukinię, sodę oczyszczoną, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co nie jest takie wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Klasyczny chleb z cukinii caleya, Ulubiony chleb z cukinii Naptime Chef (lub babeczki z cukinii), oraz Klasyczny Serowy Piec Z Cukinii.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj 2 patelnie bochenkowe o wymiarach 8 x 4 cale za pomocą sprayu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij jajka w misce mikserem elektrycznym, aż się spienią. Powoli dodawaj cukier, ciągle ubijając. Wymieszaj olej roślinny i wanilię z mieszanką jajeczną; kontynuuj ubijanie, aż mieszanina będzie gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj cukinię do mieszanki i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
4
Wymieszaj mąkę, cynamon, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól razem w osobnej misce; wlać do mokrej mieszanki i mieszać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj posiekane orzechy włoskie i wymieszaj. Podziel ciasto między dwie przygotowane Patelnie bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 1 godziny. Schłodzić na patelniach przez 10 minut, a następnie poluzować krawędzie nożem i wyjąć, aby całkowicie ostygły na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Chleb z cukinii w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn