Klasyczny Burger Hines
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klasycznego burgera Hines. Jedna porcja zawiera 875 kalorii, 47g białka, oraz 60 g tłuszczu. Na 5,48 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, kolendrę, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczny Burger, Klasyczny Burger z grilla, oraz Klasyczny Burger Diner dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Umieść boczek w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec w piekarniku, aż chrupiące, o 15 protokół.
W dużej misce, połączyć wołowinę z czerwoną cebulą, kolendry i soli przyprawowej.
Wymieszać, aż się połączy. Podzielić mieszaninę do postaci 4 pasztecików.
Każdy patty posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na dużym ogniu i grillować hamburgery do średniej-dobrze, o 5 minut z każdej strony. Top hamburgery z 1 kawałek każdy z Cheddar i Pepper Jack.
Przenieść hamburgery na bułki i top każdy z 2 plastrami boczku, 3 ogórki, liść sałaty i plaster pomidora.
Podawać z musztardą, majonezem i ketchupem.