Klasyczny Angel Food Cake

Klasyczny Angel Food Cake
Klasyczny Anioł jedzenie ciasto może być tylko deser szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Jeśli masz sól, sok z cytryny, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Klasyczny Angel Food Cake, Klasyczny Angel Food Cake, oraz Klasyczny Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Połączyć mąkę i 3/4 szklanki cukru, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić wanilią, sokiem i ekstraktem z migdałów. Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
CukierCukier
7
Łyżka ciasto do nieoczyszczonej 10-calowej miski rurki, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
9
Orzechowy: dla miłośników orzechów; złożyć 1/2 szklanki drobno posiekane tosty orzechy-takie jak migdały, orzechy włoskie lub orzechy laskowe-do ciasta z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
MigdałyMigdały
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
1
Ubij razem 3 łyżki niesłodzonego kakao, 1 szklankę cukru pudru, 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i około 3 łyżki wody lub zimnej kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
KawaKawa
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Mżawka nad schłodzonym ciastem.
1
Dodać 2 łyżki słodowanego mleka w proszku i 2 łyżki niesłodzonego kakao w proszku do mieszaniny mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzone Kakao W ProszkuNiesłodzone Kakao W Proszku
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1
Ubić razem 2 łyżki limonki, cytryny, soku pomarańczowego i 1 szklankę cukru pudru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
CytrynaCytryna
WapnoWapno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Mżawka nad schłodzonym ciastem.
1
Ciasto pokroić poziomo na 3 Warstwy, a następnie każdą warstwę rozprowadzić filiżanką zmiękczonych lodów lub sorbetu. Ponownie zmontować ciasto, a następnie zamrozić, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
SorbetSorbet
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
2
Pomarańcza: 2 łyżki startej skórki pomarańczowej i 1 łyżeczkę ekstraktu pomarańczowego włóż do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PomarańczowyPomarańczowy
1
Dodać 1/4 łyżeczka czerwony barwnik żywności do ciasta i złożyć w 1/4 szklanki drobno pokruszone cukierki twarde mięty pieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1
Dodać 1 1/2 łyżeczki przyprawy pumpkin pie do mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn