Klasyczny Angel Food Cake
Klasyczny Anioł jedzenie ciasto może być tylko deser szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Jeśli masz sól, sok z cytryny, krem z kamienia nazębnego i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Klasyczny Angel Food Cake, Klasyczny Angel Food Cake, oraz Klasyczny Angel Food Cake.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i 3/4 szklanki cukru, mieszając trzepaczką.
Białka umieścić w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodaj 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić wanilią, sokiem i ekstraktem z migdałów. Przesiać 1/4 szklanki mieszanki mąki na mieszaninę białka jaja; złożyć. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną mąki, 1/4 szklanki na raz.
Łyżka ciasto do nieoczyszczonej 10-calowej miski rurki, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Orzechowy: dla miłośników orzechów; złożyć 1/2 szklanki drobno posiekane tosty orzechy-takie jak migdały, orzechy włoskie lub orzechy laskowe-do ciasta z mąką.
Ubij razem 3 łyżki niesłodzonego kakao, 1 szklankę cukru pudru, 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i około 3 łyżki wody lub zimnej kawy.
Mżawka nad schłodzonym ciastem.
Dodać 2 łyżki słodowanego mleka w proszku i 2 łyżki niesłodzonego kakao w proszku do mieszaniny mąki.
Ubić razem 2 łyżki limonki, cytryny, soku pomarańczowego i 1 szklankę cukru pudru na gładką masę.
Mżawka nad schłodzonym ciastem.
Ciasto pokroić poziomo na 3 Warstwy, a następnie każdą warstwę rozprowadzić filiżanką zmiękczonych lodów lub sorbetu. Ponownie zmontować ciasto, a następnie zamrozić, aż będzie gotowe do podania.
Pomarańcza: 2 łyżki startej skórki pomarańczowej i 1 łyżeczkę ekstraktu pomarańczowego włóż do ciasta.
Dodać 1/4 łyżeczka czerwony barwnik żywności do ciasta i złożyć w 1/4 szklanki drobno pokruszone cukierki twarde mięty pieprzowej.
Dodać 1 1/2 łyżeczki przyprawy pumpkin pie do mieszanki mąki.