Klasyczne Fondue z owocami, warzywami i chlebem

Klasyczne Fondue z owocami, warzywami i chlebem
Klasyczne Fondue z owocami, warzywami i chlebem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 704 kalorii, 39g białka, oraz 38g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 6,34 USD za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli morskiej, ząbka czosnku, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwe serowe Fondue z palcowymi ziemniakami, francuskim chlebem i wybranymi warzywami, Klasyczne Serowe Fondue, oraz Klasyczne Serowe Fondue.

Instrukcje

1
Rozgrzej garnek do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Natrzyj wnętrze, spód i boki średniego rondla ząbkiem czosnku. Odłóż czosnek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Podgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wlej białe wino i ustaw ogień na wysoki. Doprowadź do wrzenia i zmniejsz ogień, aby dusić wino. W misce wrzuć ser ze skrobią kukurydzianą, aż ser całkowicie się pokryje. Powoli dodaj ser i mieszaj drewnianą łyżką, aż ser się dokładnie rozpuści, około 3 do 4 minut. Za pomocą świeżej gałki muszkatołowej i tarki do gałki muszkatołowej lub tarki pudełkowej podrap szczyptę gałki muszkatołowej do roztopionego sera i zamieszaj. Dopraw solą i pieprzem i wlej do garnka do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
TarkaTarka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Podawaj natychmiast z owocami, warzywami i chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn