Klasyczne Fondue z owocami, warzywami i chlebem

Klasyczne Fondue z owocami, warzywami i chlebem
Klasyczne Fondue z owocami, warzywami i chlebem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 704 kalorii, 39g białka, oraz 38g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 6,34 USD za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli morskiej, ząbka czosnku, skrobi kukurydzianej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solid spoonacular wynik 57%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Łatwe serowe Fondue z palcowymi ziemniakami, francuskim chlebem i wybranymi warzywami, Klasyczne Serowe Fondue, oraz Klasyczne Serowe Fondue.

Instrukcje

1
Rozgrzej garnek do fondue.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Natrzyj wnętrze, spód i boki średniego rondla ząbkiem czosnku. Odłóż czosnek na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Podgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlej białe wino i ustaw ogień na wysoki. Doprowadź do wrzenia i zmniejsz ogień, aby dusić wino. W misce wrzuć ser ze skrobią kukurydzianą, aż ser całkowicie się pokryje. Powoli dodaj ser i mieszaj drewnianą łyżką, aż ser się dokładnie rozpuści, około 3 do 4 minut. Za pomocą świeżej gałki muszkatołowej i tarki do gałki muszkatołowej lub tarki pudełkowej podrap szczyptę gałki muszkatołowej do roztopionego sera i zamieszaj. Dopraw solą i pieprzem i wlej do garnka do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
TarkaTarka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Podawaj natychmiast z owocami, warzywami i chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn