Klasyczne Ciasto Bananowe

Klasyczne Ciasto Bananowe
Klasyczne ciasto bananowe może być tylko deserem, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka maślanki, wody, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Banan Split " Ciasto, Ciasto Bananowe Split, oraz Ciasto Bananowe Split dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka trzy 9-calowe okrągłe patelnie do ciast. W dużej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat masło, skracanie i cukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości o 3 protokół lub do światła i puszyste. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Beat in vanilla. Ubić mieszankę mąki na przemian z maślanką. Kontynuuj bicie na średniej prędkości 1 minutę, stale skrobając miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podzielić ciasto pomiędzy 3 miski (około 2 1/2 szklanki każda). Wymieszać 2 łyżki polewy truskawkowej i 3 krople czerwonego koloru żywności do ciasta w jednej misce. Wymieszać 2 łyżki polewy ananasowej i 3 krople żółtego koloru żywności do ciasta w drugiej misce. W małej misce, wymieszać kakao i gorącą wodą; mieszać do ciasta w trzeciej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
AnanasAnanas
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać ciasto do oddzielnych patelni.
5
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
7
W średniej misce, wymieszać ubitą polewę i budyń wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść warstwę ciasta truskawkowego na talerzu służącym; rozprowadzić z pozostałymi 2 łyżkami polewy truskawkowej. Wierzch warstwą plastrów banana; rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Wierzch wyłożyć warstwą ciasta czekoladowego; rozprowadzić z pozostałymi 2 łyżkami ananasa. Wierzch warstwą plastrów banana; rozprowadzić lukrem 3/4 szklanki. Wierzch z warstwą ciasta ananasowego. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
TruskawkiTruskawki
CzekoladaCzekolada
AnanasAnanas
LukierLukier
BananBanan
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Skropić polewą czekoladową. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn