Klasyczne Bułeczki

Klasyczne Bułeczki
Przepis Klasyczne bułeczki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Klasyczne bułeczki, Klasyczne Bułeczki, oraz Klasyczne Kremowe Bułeczki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
W misce wymieszać mąkę, 3 łyżki cukru granulowanego, proszek do pieczenia i sól; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Połącz 1/2 szklanki mleka, wanilii i białka w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego (ciasto będzie miękkie). Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
7
Powierzchnię ciasta posypać suszonymi porzeczkami. Z mąką ręce, ugniatać 4 razy lub tylko do momentu, gdy porzeczki są włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone PorzeczkiSuszone Porzeczki
PorzeczkiPorzeczki
CiastoCiasto
8
Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić w, ale nie przez, ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
10
Wymieszać 2 łyżeczki mleka na powierzchni ciasta; posypać 2 łyżeczkami cukru turbinado.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
CiastoCiasto
MlekoMleko
11
Piec w 425 przez 17 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podawać ciepłe lub chłodne na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn