Klasyczne Bułeczki
Przepis Klasyczne bułeczki jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka proszku do pieczenia, mleka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Klasyczne bułeczki, Klasyczne Bułeczki, oraz Klasyczne Kremowe Bułeczki.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
W misce wymieszać mąkę, 3 łyżki cukru granulowanego, proszek do pieczenia i sól; wymieszać trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Połącz 1/2 szklanki mleka, wanilii i białka w misce.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, mieszając tylko do wilgotnego (ciasto będzie miękkie). Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię.
Powierzchnię ciasta posypać suszonymi porzeczkami. Z mąką ręce, ugniatać 4 razy lub tylko do momentu, gdy porzeczki są włączone.
Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze wyłożonej pergaminem.
Ciasto pokroić na 12 klinów, kroić w, ale nie przez, ciasto.
Wymieszać 2 łyżeczki mleka na powierzchni ciasta; posypać 2 łyżeczkami cukru turbinado.
Piec w 425 przez 17 minut lub do złotego koloru.
Podawać ciepłe lub chłodne na stojaku z drutu.