Klasyczna Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj klasycznej zapiekanki z tuńczykiem. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.52 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pimiento, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, Zapiekanka Z Makaronem Z Tuńczykiem, oraz Zapiekanka z tuńczykiem K ' S dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. wymieszać zupę, mleko, groch, pimientos, w razie potrzeby, tuńczyk i makaron w naczyniu do pieczenia 1 1/2-quart. Wymieszać bułkę tartą i masło w małej misce.
Piec przez 20 minut lub aż mieszanina tuńczyka jest gorąca i bulgotanie. Wymieszać mieszaninę tuńczyka.
Posypać mieszaniną okruchów chleba.
Piec przez 5 minut lub do mieszaniny okruchów chleba jest złoty kolor.
Podawać z ulubioną kombinacją warzyw. Na deser podawać lody.
Nota składnikowa: aby stopić masło, Usuń opakowanie i umieść masło w filiżance do mikrofalówki. Przykrywka i mikrofala na wysokości przez 30 sekund.
Łatwa substytucja: Zastąp krem Campbell ' s® skondensowany z zupy grzybowej na krem z selera.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.