Klasyczna Polędwica Wołowa

Klasyczna Polędwica Wołowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Klasyczna polędwica wołowa może być wspaniałym przepisem. Na 6,67 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, bulion drobiowy o mniejszej zawartości sodu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Klasyczna Polędwica Wołowa, Polędwica wołowa inkrustowana pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, smażoną cebulą i sosem z octu balsamicznego, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Rewelacja! Gdzie wołowina? dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wchodzisz pod 3 cale małego końca polędwicy, i tie polędwicy sznurkiem w odstępach 2-calowych.
2
Połącz 1/2 szklanki wermutu, oleju i kolejnych 6 składników (olej przez czosnek)w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Dodaj polędwicę do worka i uszczelnij. Marynować w lodówce co najmniej 8 godzin, obracając torebkę od czasu do czasu.
4
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć polędwicę z worka i wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
6
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
7
Piec w temperaturze 450 przez 35 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Umieść polędwicę na talerzu, zastrzegając kapanie. Przykryć polędwicę folią i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Usuń ciąg przed krojeniem polędwicy.
10
Umieść 1 szklankę wermutu w rondlu; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 9 minut). Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z wydzielonymi kroplami, pastą pomidorową i chrzanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
WermutWermut
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
11
SOS podawać z polędwicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Uwaga: bawoły i inne mięso z dziczyzny można kupić za pośrednictwem D ' Artagnan Inc. (800/327-8246).
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn