Klasyczna Papryka Faszerowana Wołowiną

Klasyczna Papryka Faszerowana Wołowiną
Klasyczna papryka nadziewana wołowiną to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.65 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 231 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, jajka, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 94%. Spróbuj Papryka Faszerowana Wołowiną, Papryka Faszerowana Wołowiną, oraz Papryka Faszerowana Wołowiną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić duży rondel z wodą do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i gotować czerwoną paprykę we wrzącej wodzie, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Paprykę odcedzić i opłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Wymieszać jajka, 3 szklanki sosu spaghetti, ryż instant, cebula,sól, sos Worcestershire, i czarny pieprz razem w misce. Pokruszyć mieloną wołowinę i mieszać, aż zmielona wołowina zostanie dokładnie połączona z sosem i mieszanką ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Papryki stań w dużym naczyniu do pieczenia i wypełnij każdą paprykę mieszaniną wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Na paprykę wlać 2 szklanki sosu spaghetti. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie miękka, nadzienie zostanie ustawione, a błyskawicznie odczytany termometr do mięsa włożony do środka pieprzu odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C), 55 do 60 minut. Każdą paprykę polać 1 łyżką sera Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn