Kisir

Kisir
Kisir jest wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka mięty, wody, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka Bulgur Turecki Kisir, oraz Sałatka Bulgur Turecki Kisir dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić bulgur w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połącz sok, 1/4 szklanki gorącej wody, oliwę z oliwek, pastę chile i 1/4 łyżeczki soli; mżawka na bulgur, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BulgurBulgur
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Posypać zieloną cebulę równomiernie na mieszance bulgur; warstwy posiekanego pomidora i ogórka na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
BulgurBulgur
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli, mięty, pietruszki i koperku; top z papryką i ciecierzycą. Przykryć i schłodzić 24 do 48 godzin. Delikatnie wrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn