Kiełbaski Z Grilla
Kiełbaski z grilla to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piwo lager, pieprz-cebula relish, kiełbaski wieprzowe, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do 4 Lipca. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smak ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką, Kiełbaski grillowane z papryką, oraz Kiełbaski z grilla z kiszoną kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko). Doprowadzić kiełbaski i piwo do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 10 minut.
Wytnij klin o głębokości 1/2 cala od góry każdej rolki. W razie potrzeby należy zarezerwować kliny do innego zastosowania.
Przetnij rolki na pół w poprzek.
Kiełbaski grillowe, przykryte pokrywą grillową, ponad 350 do 400 (średnio-wysoko) podgrzać 8 do 10 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść 1 kiełbasę w każdej połowie rolki. Łyżka żądaną ilość słodkiej papryki-cebuli rozkoszować na każdej kiełbasy.
* Można zastąpić kiełbaski z kurczaka.
** Można zastąpić 4 1/2 szklanki wody.
Uwaga:Tylko do celów testowych użyliśmy bachorów w stylu Johnsonville Stadium i tradycyjnego piwa Yuengling.